VUK dag 2 (Heute - en jente, ett liv, en blogg)


Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

VUK dag 2

Heisann alle sammen! 

Nå er vi kommer til dag 2 er i Gøteborg, og tiden flyr av gårde. I går var det en lang dag, siden vi var på reise halve dagen, men så fort vi kom fram gikk tiden mye fortere. Når vi kom av flybussen i Gøteborg, stod alle vertssøskene å ventet på oss. Jeg fant min vertssøster fort, og vi dro rett ut hit på Hônô, som øyen jeg bor på heter. 

Bildet er tatt imorges, på vei inn til Gøteborg. Øyen du ser er ikke Hõnõ, men en av de andre øyene i samme kommune. Hõnõ  er en av fire øyer hvor man kan kjøre bil på, av totalt 10 øyer. 

For å komme til Gøteborg, må jeg først kjøre buss, så ta en ferge og så kjøre buss igjen. Til skolen er det ca en og en halv time, noe som er veldig rart når jeg ikke er vant til sånt i det hele tatt. Men, jeg skal nok bli vant til å stå opp klokken 06.00 i en uke også ;)

Idag har vi vært på Liseberg, det er noe av det gøyeste og skumleste jeg noen gang har vært med på. Bilder kommer imorgen, eller for dere som er venn med meg på facebook kan finne de der!

Allerede nå, er jeg en smule forvirret. Selv snakker jeg og skriver norsk, men tankene går litt på svensk og litt på engelsk siden noen av de finske ikke forstår så godt hva vi sier, og da går det i engelsk noe som kan komme godt med når det gjelder engelsk muntlig karakteren. 

Ellers så har jeg det veldig bra, vil tro uken kommer til å gå himla fort og at det snart er tilbake til en norsk skolebenkt igjen. Til fordel, får jeg sove en time lengre i Norge en i Sverige, men det er jo også bra med lang busstur til skolen, for der får man slappet av og fått sett litt ting likevel. Jessica er flink med å forklare meg ting underveis, og hvor ting ligger sånn at jeg blir litt guidet på en helt vanlig busstur. Idag har vi for eksempel kjørt forbi VOLVO verkstedet her i Gøteborg.

Nå skal vi snart sove, siden vi skal opp klokken 06.00 imorgen, så vi får snakkes imorgen ;)

- Hilsen Tonje

5 kommentarer

Mamma

25.sep.2011 kl.23:22

Heia Tonje.

Dette høres ut som om det kommer til å bli helt supert. Lykke til med resten av uken.

Tusen klemmer til deg fra meg og paps

Beate

26.sep.2011 kl.13:45

Hei Tonje! Så spennende å bo på en øy for en uke. Bildet du har tatt var veldig fint og ikke minst så var det fint vær. Nå sitter jeg i klasserommet og skal hilse fra alle i klassen. Ha det kjekt. Jeg skriver igjen om en dag eller to. Hilsen Beate :)

Tonje

26.sep.2011 kl.20:46

Beate: er kjempekoselig! :) eneste negative er avstanden til skolen, men funker. Slapper av på bussen så går fint :) hils tilbake :)

Beate

28.sep.2011 kl.21:07

Hei Tonje! Det er så spennende å lese om alt dere opplever. Det virker veldig lærerikt og artig. I tillegg får du god trening i å stå opp tidlig om morgenen. Jeg skulle så gjerne ha vært med. Nå sitter jeg her i kjedelige Bergen. Den eneste trøsten er at det skal visstnok ikke skal regne imorgen. Så kos deg og få mange gode minner som du kan tenke på resten av livet. Hils veldig mye til Helene. Gleder meg til å høre mer når du kommer hjem. Hilsen Beate

Jølle

01.okt.2011 kl.10:33

Coolt!

Skriv en ny kommentar

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv