VUK dag 5 (Heute - en jente, ett liv, en blogg)


Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

VUK dag 5

Heisann alle sammen!

Idag, føler jeg egentlig ikke at jeg har så ekstremt mye å fortelle. Dagen har gått med på "spårvogns-tur" eller trikke-tur rundt omkring i Gøteborg. Dette var for å se forskjellene fra rikmansstrøkene, til der de utlendingene som ikke er så veldig rike bor. Begge stedene var veldig fine og koselige områder, og området hvor utlendingene bodde minner litt om Holmlia i Oslo. Rikmansstrøket virket egentlig som et helt normalt strøk, i alle fall i mine øyne. Eneste forskjellen er at området virket svært trygt samtidig som du følte deg omringet av villaer i alle former, farger og fasonger.

Når vi kom tilbake, gikk tiden med gruppearbeid og intervjuing. Og til imorgen, skal jeg finne ut litt om innvandring i Norge som vi kan bruke på presentasjonen på fredag.

Etter skolen, dro jeg og Helene på shopping på Nordstan, mens Jessica, Sara, Emma, Sofie og Caroline var på senteret over gaten. Jeg fikk gjort meg noen flotte kjøp, og kommer forhåpentligvis ikke til å angre på dem. Bilder kan vi ta når jeg kommer hjem.

Ellers har jeg busset alene hjem fra Gøteborg for første gang, Jessica og Leif (verts-pappa) hentet meg på fergelejet siden jeg ikke kan veien hjem derifra selv. 

Nå har jeg  begynt å organisere litt klær og sånn, sånn at jeg har noe på stell fram mot lørdag og hjemreisen.

Slenger med noen tilfeldige bilder,så innlegget ikke blir så kjedelig.
Én kommentar

Camilla

30.sep.2011 kl.07:59

Spårvogn, ja, jag vet at du igjentligen bara skrev fel. ;)

Skriv en ny kommentar

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv