Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

Medmenneske - video av meg og Henrik

video:medmennesker2


Vi har lært litt om det å være ett medmenneske på skolen, og når vi du skulle velge oppgave senere valgte meg og Henrik å lage en film.. Se den og kommenter GJERNE! :D

Første skoleinnlegg

Ja, så satt vi her da!

Dette blir mitt første innlegg skrevet på skolen dette året. Vi har hatt en liten norsk-test for å se hvor vi ligger henn, og hvilken norskklasse vi skal i. Så når vi var ferdig, fikk vi gjøre det vi selv ønsket. Så da satt noen med skjermene oppe, noen med mobilen oppe og resten er ikke ferdig enda.

For deg som ikke har fått det med deg, går jeg VG2 Helsefagarbeider. Gleder meg til å komme skikkelig i gang nå, og faktisk jobbe. For det skal jeg! ;)

- Snakkes!

Nytt skoleår - nye muligheter

Ja, idag om nøyaktig 2 timer og 2 minutter ( i skrivende stund) er ett nytt skoleår i gang. Jeg skal fortsette på Fyllingsdalen Videregående, hvor jeg skal gå helsefagarbeider. Noe jeg gleder meg veldig til. Så jeg er ikke direkte lei meg for at skolen begynner igjen. Selvsagt blir det mye nytt. Jeg var vant til de siste tre månedene av skoleåret at jeg gikk på skole med kjæresten, men nå skal vi på hver vår skole. Så det blir litt rart. Ellers er mye det samme, jeg skal fortsatt gå på skole med mine bestevenninner og flere av dem jeg gikk i klasse med i fjor. 

Lykke til der du skal begynne! :)

Gratulerer...

Tormod og Nathalie som ble ukens vinnere av konkurransen.

Noen av dere lurer kanskje på hva svarene var..så her er svarene!

1. Ett svangerskap varer normalt sett ett sted mellom 38-42 uker, svar mellom dette (også 9 mndr ble godkjent)

2. Ett svangerskap består av tre faser.

3. Ett forster kalles embryo før det kalles foster.

 

Gratulerer! :D

MINNER OM KONKURRANSE! :D

Nå må jeg få til noe, så da har jeg benyttet meg av mammas flotte venninner som har hjulpet meg litt med spørsmål. Vinnere trekkes Torsdag 17.mars.

 

1. Hvor lenge varer vanligvis ett svangerskap?

2. Hvor mange faser har ett svangerskap?

3. Hva kalles barnet før det blir kalt for ett foster?

Svarene sendes til mailadressen under! :)

svar sendes til: fotball-tonje@hotmail.com

Siste konkurranse - to vinnere

Nå må jeg få til noe, så da har jeg benyttet meg av mammas flotte venninner som har hjulpet meg litt med spørsmål. Vinnere trekkes Torsdag 17.mars.

 

1. Hvor lenge varer vanligvis ett svangerskap?

2. Hvor mange faser har ett svangerskap?

3. Hva kalles barnet før det blir kalt for ett foster?

svar sendes til: fotball-tonje@hotmail.com

1.mars 2011

Klokken 23.59 i kveld stenger dørene for å søke videregående, andre året eller tredje året. Selv har jeg søknaden klar med helsefagarbeider på fyllingsdalen videregående på øverste, og jeg tror og håper veldig sterkt at jeg også kommer inn der.

Mitt valg på helsefagarbeider kommer av grunnen at jeg har tenkt meg innen sykepleieren når jeg er ferdig på videregående, da er nemlig helsefagarbeider det nærmeste sykepleien du kommer.

q: har du bestemt hvilken linje du skal gå?

q: hvorfor vil du gå denne linjen?

 

Lykke til med søket, inntaket og skole alle sammen! :)

Klikk her for å lese mer helsefagarbeider-yrket og ta en test

to dager igjen til søkefrist

Jaaa, så var det to dager igjen til søkefristen. Jeg er glad jeg er ferdig med søkingen - gjorde noen endringer for noen dager siden, men førstevalget er fortsatt helsefagarbeider på fyllingsdalen videregående skole. Og er du usikker på søket og vurderer bergensområdet - ANBEFALER jeg på det sterkeste at du søket Fyllingsdalen - jeg har ikke angret en dag på at jeg søkte her - og kommer aldri til å gjøre det heller! :D

 

Q: Har du søkt?

Q: Hva har du søkt?

Klikk her for å lese mer helsefagarbeider-yrket og ta en test

Fyllingsdalen Videregående Skole - en skole for læring, mestring og trivsel

Syns det var på tide med ett innlegg om skolen jeg går på, nemlig Fyllingsdalen Videregående.

Skolens slagord, eller setning er "Fyllingsdalen - en skole for læring, mestring og trivsel." Dette har vist seg å være bra sant. Tror aldri jeg har lært så mye på dette halvåret, som jeg har lært de ti andre årene på skole. Jeg mestrer vanvittig mye mer, nor som har med de gode lærerne å gjøre. Trivselen er også på topp - jeg har ikke sett en eneste mobbesituasjon - og miljøet på skolen er toppers.

Fyllingsdalen Videregående Skole tilbyr disse studievalgene:

  • Studiespesialiserende.
  • Musikk, dans og drama - med vekt på drama.
  • Helse- og sosialfag.
  • Helsefagarbeider.
  • Teknikk og industriell produksjon.
  • Almennfaglig påbyggning.

Litt om lærerne mine, vi starter med almenlærerne.

Hanne - mattelærer: Hanne har gjort utrolig mye for meg dette halvåret. Tidligere har jeg aldri forstått matte, og slete meg hakk ihjel og rett og slett gitt opp. Etter at hun fikk ansvaret som lærer, motiverte hun meg til å jobbe. Hun gjør det også enkelt å forstå - så jeg slipper å bruke "år" på å finne ut en realistisk måte å løse oppgavne på. Matte er blitt så mye enklere.Til Hanne vill jeg veldig gjerne takke for god hjelp, motivasjon og hennes engasjement til å lære oss matte.

Camilla og Linn - engelsklærene: I vår klasse har de valgt å splitte timene - på denne måten har vi Linn i to timer mandagen - hvor hun lærer oss generel engelsk, om man kan si det sånn. Camilla har grammatikk delen. Dette har også gjort engelsk letter, ikke at jeg slet med dette faget tidligere - men det er greit å ha det litt organisert. Begge lærerne er ivrige etter å lære bort - og det er svært positivt for oss elever.

Jone - naturfagslærer: Jone er en flott lærer, og er også den eneste manlige læreren vi har. Vi har gøyale forsøk - ,men kan ærlig si jeg ønsker meg mer forsøk og gjerne litt gruppearbeid - for å bli vurdert på annet en prøver kan være en fin utfording. Jone har en tendens til å skrive en del - men mesteparten får vi som ett "øve-ark" til neste prøve - dette liker jeg - så dette må du bare fortsette med!

Anne Gry - norsklærer: Anne Gry er en lærer med dårlig tid, noe som gjør at vi ofte haster oss igjennom emnene. Likevell klarer hun på en utrolig måte å "banke" tingene inn i hodet på oss - og de fleste får gode karakterer også. Hun er streng - men det er på sin plass, vi trenger det også. Fortsett sånn Anne Gry.

Silje og Espen - gymlærerne: Silje er en herlig jente, hun er liten og tynn, men har etter energinivå som er SVÆRT høyt. Til tider virker hun litt gal, ettersom hun både løper fort, smiler og ler på en gang. Positivt, dette liker jeg. Espen har høye krav, vet hva han vill, og setter oss på plass. Keep it up!

Så til de yrkesrettede faglærerne:

Betty - kontaktlæreren, KOS + helsefremmende: Betty er en herlig dame, med ett smil alltid på lur. Hun er kanskje den læreren av de yrkesrettede som bruker mest powerpointer, noe som til tider kan bli litt mindre gøy - men vi har også ofte prosjekter, plakater osv. Betty er en strålende kvinne, og entusiasmen stråler gjennom henne - du gir oss mye positivt Betty.

Ann-Kristin - yrkesutøvelse: Faget i seg selv er ikke alltid gøy, det er nemlig både tung og til tider litt voldsomt. Likevel får hun en ellers svært aktiv klasse til å passe plassen, være stille og jobbe dypt konsentrert. Hun er entusiastisk hun også - men på grunn av ett litt tungt fag, viser det gjennom henne - men bankes ikke alltid inn.

Sist men ikke minst, Beate - anatomi og fysiologi: Har du ikke møtt denne damen før, er det mulig hjertet ditt hopper over noen slag når hun forteller deg om som biltur med Brad Pitt - i blodårene. Turene gjennom blodårer, dessikering av lunger, hjertet og senere øyne er noe som gjør at vi lærer ekstra mye, og jeg ser virkelig fram til å ha deg mer andre året, om jeg kommer inn selvsagt. Beate er definitivt den mest engasjerte, motiverte og interesserte læreren vi har - hun får tingene inn i hodet ditt på en morsom måte, å le mens man lærer er vell ikke værst?

Velkommen til Fyllingsdalen videregående skole

Les mer på: www.fyv.hfk.no

Klikk her for å lese mer helsefagarbeider-yrket og ta en test

Gratulerer til..

Camilla og Øystein som vant uke 6+7 konkurranse her på bloggen!

Premien er sponset av Apotek 1, og er ett flott og praktisk førstehjelpsskrin!

Gratulerer så masse!Klikk her for å lese mer helsefagarbeider-yrket og ta en test

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

Søk i bloggen:

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv