Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

Feel sporty!

Ah! En herlig start, på en lite herlig dag.

Startet dagen med tidlig opp, enda jeg ikke begynte på skolen før 10. Så klokken 06.59 var jeg ute av sengen, skal love dere jeg gjespet og angret litt på avtalen jeg hadde laget med Maren, noe som trass i alt var mitt eget påfunn.. Lite smart idag.

Klokken 08.00 var vi klar på Sissels, og da ble vi møtt av en kjempehyggelig morgenfugl som ønsket oss en riktig god morgen. Hyggelig, sånt setter man pris på selv om man er 16/17år gammel. Begynte en "evigvarende" oppvarming, slik føltes det i alle fall. Heldigvis våknet jeg mer etterhvert, 30 min oppvarming sånn ca, før det bar rett ut i styrkehallen. Idag fikk beina kjørt seg, og det kjennes når jeg går, spesielt i lysken. Som de fleste andre har jeg nok bare godt av det.  Var forresten en del av de litt opp i årene på treningen idag, sporty gjort å komme tidlig på trening når du muligens er pensjonist og kan sove lenge. Treningen avsluttet vi ca 9, før vi gikk i dusjen og ordnet oss før vi dro på skolen.

Idag fikk jeg også kjenne følelsen av å faktisk komme litt i gang med dette bloggsamarbeidet jeg skal inn i, det kan du lese mer om her! Begynte å snakke med litt lærere om de ønsket å bli avbildet på bloggen, evt sensureres/bare ha fornavn. Er spent på resten som jeg håper på å få tatt så fort som mulig i løpet av uken. I morgen er det klassens tur og Bettys.

 

Jeg gleder meg veldig til å få startet det hele, gleder du deg til å lese om det?

God morgen

Sovet godt?

Det har jeg, jeg har sovet som en stein. Gangsperren har ikke plaget meg før nå, så..jeg er vell egentlig fornøyd.

Idag har jeg ikke tenkt meg på studio, men har heller tenkt å ta meg noen gode økter hjemme, kan kanskje forvente en joggetur, rockering, balanse og litt styrke. Gudene vet, får vell muligens en hard økt idag og..

Snopespisingen har enda ikke tatt slutt, grunnet at jeg har valgt å nyte den siste uken av året, før det blir en knallhard start med trening, snop kun om lørdager, brus kun i helger( ikke at det har vært ett problem, ettersom jeg ikke er den største ulven når det gjelder brus). Kommer nok også til å trene i helgene framover, noe jeg tror både sinn, sjel og kropp har godt av.

Jeg har utsatt kortstokk trening pga gangsperren som bare har blitt verre og verre. Dette er lite gøy, for jeg har veldig lyst til å trene nååååå, skikkelig og hardt.

Har også tenkt litt på framtiden i det siste, når det gjelder egen kropp. Min treningsnarkomane bror Jørgen har sagt det flere ganger, og det har for det meste flydd rett igjennom, inn det ene øret og ut det andre. Har tilslutt innsett at han har rett, det jeg gjør med kroppen min nå, er å legge grunnlaget for min egen kropp om ti-femten-tjue år. Hvem vill vell være slapp, overvektig og lat når man blir eldre? Min drøm er å leve ett aktivt liv, så det er bare å komme igang.

Tenk å kunne være 40-50 år og ikke ha problemer med kondisjon, styrke, rygg, overvekt osv? Tenk om vi nordmenn kunne klart å stoppe det at flere blir overvektig. Kanskje staten burde betalt mer til treningsstudioer, slik at det kunne blitt billigere, og flere vill få mulighet til å leve ett normalt liv, uten overvekt. Tenk om vi hadde flere ernæringsfysiologer? Kanskje flere som har problem med over- eller undervekt kunne fått hjelp. Kanskje færre hadde fått spiseforstyrrelser? Kanskje færre hadde sluppet å lide av fedme? Hva tror du?

 

Sliter du med motivasjon til å trene? Besøk treningsmotivator !

 

 

Nok en usunn sjel..

Jaaa, jeg er usunn.. Jeg elsker snop, og takker sjeldent nei. Brus er jeg måteholden med.

Men chips, snop, sjokolade...uff..virkelig en svakhet. Dette har jeg tenkt å gjøre noe med, og da har jeg sommeformen og sommerkroppen i fokus. Her er mine nyttårsforsett når det kommer til trening og kosthold:Noen som henger seg på?

 

Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

Søk i bloggen:

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv