Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

Ny header, denne gangen MÅ du stemme!

http://heute.blogg.no/1267995513_ny_header__du_skal_st.html#comment

Gå inn på linken over, stem over hvilken header du liker best og skriv i kommentarfeltet.
Dere kan skrive 1 gang per person.
Hittil har 2 stykker stemt på nr. 3 og en på nr. 6.  Vær så snill stem denne gangen!


Hei. 
Det er leeenge siden sist, jeg vet det, og håper dere ikke er skuffa. Det har vært mye å gjøre fortiden, og bloggen har kommet i siste rekke, dessverre. Min hverdag har vært fylt med masse rart. Skole er en selvfølge, jobb en til to ganger i uken, venner, prøvd å presse inn lekser mellom datasitting og tvtitting, feiret ett par bursdager(5 for å være nøyaktig), og ellers sikkert en rekke tull.

Helgen.
En nydelig helg for å være Bergen, først av alt. Spesielt idag. Har tilbrakt store deler av dagen på altanen og har jo faktisk fått farge og :D jippi. 
Fredagen tilbrakte jeg med familien min, siden min yngste storebror fylte 26år. 
(noen som sa at han ikke liker sykling?)
I gave fra meg fikk han noen knallfargede boxere og noen bra fargede sokker. Dette er vanlig standard, først og frems  gutter trenger sånt alltid. Har han ikke selv stjeler han kjæresten sine (nydelig ane) eller søsteren sine (mine).
Lørdagen var alt duket for suprise-party for Rebekka. Det er over en måned til hun har bursdag og hun ante ingenting. Største overraskelsen var nok at kjæresten Robin og venninnene Camilla og Ingvild var invitert, for dem kjenner nemlig ikke vi. 
Søndagen; daffe dag, kan man trygt si. Har kost meg med tvillingene Ingrid og Marie.


Ellers; så mener jeg at jeg har fortalt at vi har fått nye naboer. Det har vi, og nå har jeg snakket med 3 av dem. Lasse (far), Thomas (sønnen) og Malin (eldste datter).

Kos dere videre, skal huske på bloggen litt framover :D


-Hilsen Tonje :)

Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

Søk i bloggen:

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv