Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

STEM PÅ SPAR BØNES!

Spar Bønes er med i kåringen av bergens beste nærbutikk, og vi trenger DIN STEMME! Så stem selv, be din mor og din far, søster eller bror, fetre og kusiner, tanter og onkler og besteforeldre om å stemme!

Per Erik fortjener virkelig en sånn ære, ettersom han gjør alt for at butikken og de ansatte skal være på styr og for at kundene skal føle seg velkommen! Det er verdens beste arbeidsplass, og det er virkelig en butikk som fortjener denne seieren! Oppfordrer alle til å stemme! :)

Tilbake

Har hatt en god lang bloggpause, har manglet ideer å skrive om, og har hatt annet å gjøre på. Nå er sommeren her, ikke at det synes godt på været - men ferie har jeg! Endelig!

Skoleåret har gått ganske fort, og jeg gruer meg til forandringene til sommeren. Klassene blir ikke de samme, og folkene blir ikke det samme. Selv om mange fortsetter og det ogdå kommer nye folk jeg kjenner. Blir merkelig å ikke ha kjæresten rett over gangen også, men..blir vell en ny vanesak jeg må vende meg til. 

Nå fortiden, som nevnt over - nyter jeg å ha ferie. Livet er herlig, og å bruke tiden på gode venner og kjæresten er deilig. Har blitt overraskende lite kjærestetid i det siste, men det er fordi begge har vært opptatt. Har ellers nytt livet godt. Vært på kino to ganger denne uken, på mandag med en venninne og mine to nieser, vi så RIO i 3D og idag har jeg vært på kino med tre venninner og sett BAD TEACHER. Anbefales begge to!

Jeg prøver å få meg noen vakter på jobb, og tjene litt ekstra før ferie - men får jo ikke lønnen før jeg er tilbake igjen nå da. Men er verd det likevel, mye man kan finne på de siste to ukene om været holder seg bra! :) Så blir kanskje litt pengebruk der.. 

Imorgen begynner jeg å se litt på hva jeg har av sommerklær, for det som mangler må handles inn. Vet jeg trenger en ny shorts, bikini og helst en fin sommerlig kjole også. Ellers får jeg se litt hva jeg trenger. 

Skal på cruise denne sommeren, i middelhavet, gleder meg vilt!

Skal prøve å bli flinkere til å blogge framover, og til høsten blir det muligens flere skolerelaterte innlegg - om det interesserer dere lesere! Jeg gleder meg til å formidle mer i alle fall!

Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

Søk i bloggen:

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv