Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

design og header vindu ! - Hjelpen du trenger !!

Hei, det er meg igjen, godgutten95.blogg.no (link) , Jeg skrev et innlegg lenger nede på bloggen om design og sånt. Men jeg vil bare si at det tilbudet (vinduet) er nå stengt. Ikke vær lei deg for snart kommer det en ny sjanse. For nemlig den 29.09.2011 åpnes et nytt vindu. Så for deg som ikke rakk der forige viduet kommer det nå en ny mulighet.!!!

NB!! Vinduet kan lukkes i enkelte perioder, men det blir dere informert om. så takk for at du bruker mitt tilbud for å forbedre din blogg og herader

 

Mer info kommer på bloggen i morgen !

 

Første skoleinnlegg

Ja, så satt vi her da!

Dette blir mitt første innlegg skrevet på skolen dette året. Vi har hatt en liten norsk-test for å se hvor vi ligger henn, og hvilken norskklasse vi skal i. Så når vi var ferdig, fikk vi gjøre det vi selv ønsket. Så da satt noen med skjermene oppe, noen med mobilen oppe og resten er ikke ferdig enda.

For deg som ikke har fått det med deg, går jeg VG2 Helsefagarbeider. Gleder meg til å komme skikkelig i gang nå, og faktisk jobbe. For det skal jeg! ;)

- Snakkes!

Videregåendes første skoledag idag!

Edit: dette innlegget skulle egentlig postes igår kveld.

Ja, hvordan gikk din første skoledag?

Min gikk aldeles strålende, er kommet i en drømmeklasse og det kommer til å bli ett sykt bra år! Kom i klasse med fire av verdens beste jenter, og er strålende fornøyd :D Manglet bare at Henrik kom i klassen vår, men vi klarer oss som paralell og ( Henrik er en god kompis, medelev og en jeg samarbeider bra med på oppgaver, for dere som lurer). 

 

Nytt skoleår - nye muligheter

Ja, idag om nøyaktig 2 timer og 2 minutter ( i skrivende stund) er ett nytt skoleår i gang. Jeg skal fortsette på Fyllingsdalen Videregående, hvor jeg skal gå helsefagarbeider. Noe jeg gleder meg veldig til. Så jeg er ikke direkte lei meg for at skolen begynner igjen. Selvsagt blir det mye nytt. Jeg var vant til de siste tre månedene av skoleåret at jeg gikk på skole med kjæresten, men nå skal vi på hver vår skole. Så det blir litt rart. Ellers er mye det samme, jeg skal fortsatt gå på skole med mine bestevenninner og flere av dem jeg gikk i klasse med i fjor. 

Lykke til der du skal begynne! :)

Litt utenom det vanlige

Ja, overskriften er ikke så lett å forstå?. Jeg godgutten95.blogg.no er i full gang med å redigere bloggen til min gode venn Tonje :D som dere ser er den ikke helt ferdig men den skal være ferdig om 2 uker (grunnen til så lang tid er at skolen begynner. Da må jeg ta hensyn til det!!!) Ellers så håper eg dere lesere og ikke minst Tonje liker designet :D kos dere

Nytt siste del av sommer ferie

Mvh

- Martin, godgutten95.blogg.no 

Gratulerer med dagen!

Idag fyller eldste niesen min hele 8år. Tiden har gått så utrolig fort, og du har vokst så ekstremt fort. Tante syns at du kan roe litt ned, for det er ikke lenge til du har tatt meg igjen - selv om det ikke er det største problemet. 

Alise, du er en av verdens skjønneste, herligste og nydeligste jente. Du er unik på så mange måter, og du betyr så mye for meg! Du er så flink, og så grei og så god. Det er helt utrolig at du skal begynne i 3.klasse på mandag.

Stå på vennen, tante er kjempe stolt av deg! <3

 

 

 

GRATULERER MED DAGEN ALISE! :D

Kortlaging

En av verdens søteste og herligste nieser blir 8år imorgen, og i den anledningen har jeg laget to kort. Ett fra meg, min bror og hans kjæreste og ett fra mamma og pappa. Nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere kortene, og vis dere vil - er er dere hjertelig velkommen til å kommentere.


Fra mamma og pappaFra meg, Jølle og Ane! :)


Marengullet ;*

 er vi straks på vei ned til Maren, har vært hjemme hos meg og hentet treningstøy siden vi skal på trening i kveldingen. Nå bærer det ned til Maren for litt mat og opplading til trening! :)Fra 1.mai da vi var på Løvstakken! ;)

Cya.

Byen e' Bergen og laget e' brann!

STEDET E' STADION SÅ SYNG ALLE MANN! HEIA BRANN BRANN BRANN BRANN BRAAAAAAN HEEEEEEEEEIAAAAA BRAAAN!

 Spør du meg om jeg tror på gull? Svaret er definitivt JA!Du er en helt! Du har virkelig vist at du fortjener plassen bak stengene og at du er BEST I VEST!


Skal på joggis med...

Agnethe - min svigerinne. Her ute har min bror nå satt regler til at jeg ALLTID skal ha med treningstøy og treningssko for det kan bli en treningsøkt uansett. Så, idag må jeg låne noen jogge sko av min svigerinne mens jeg selv jogger i en shorts jeg har liggende og en t-skjorte. 

Så da får det bli kjole etter dusjen idag, men det er jo varmt så det går nok fint! 

Satt barnevakt for mine herlige nieser igår, og da de var i seng klokken 9 (litt streng tante kanskje..) så tok jeg meg en tur i boblebadet. Det er så deilig, og så ekstremt avslappende, selv om vannet var litt for varmt.  Idag bærer det hjem igjen, og jeg vet egentlig ikke helt hva planene blir idag. Tenker å ikke komme meg hjem så alt for sent - siden jeg skal lage kort for mamma og pappa til Alise som har bursdag på tirsdag. Tenk at Alisemor er blitt 8år allerede. Utrolig å tenke på, og til neste år er jeg akkurat dobbelt så gammel som henne. Og til neste år er faktisk min eldste bror dobbelt så gammel som meg og.

Til neste år har vi også noen store dager på vei, jeg fyller 18 og pappa fyller 60. Selv om man ikke skulle tro at pappa fylte 60, så gjør han faktisk det. Heldigvis kommer han alltid til å være barnslig, for det ligger virkelig i familien. 

 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

Søk i bloggen:

Kategorier

Arkiv