Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

Høstferie over

Jaja, så var årets høstferie over og jeg var tilbake på skolebenken. I høstferien har jeg jobbet litt, trent litt, vært med venner, familie og kjæresten.

Nå i slike øyeblikk som nå, er jeg for det første temmelig trøtt, og skal snart finne sengen. Føler kvelden er sånn "tenketid", for det er alltid nå jeg virkelig begynner å tenke..og alt jeg tenker på :P 

Nei..får slutte av.. får prøve å bli flinkere å blogge framover.

Tilbake til dagliglivet..

Japp, så var man kommet tilbake til Norge etter en fantastisk uke i Sverige på ungdomskonferanse. Ser at vi har mye å lære av sveneskene, men nå var det ikke det dette innlegget skulle handle om.

Etter to dager på skolen denne uke, merker jeg at det skal bli deilig med ferie..Bare se ukens oppsett dere, så skjønner dere kanskje hvorfor?

Mandag - skole 8.10 - 15.20 - norsk skriveøkt - leste til samfunnsfag prøve.

Tirsdag - skole 8.10 til 15.20 - har lest til prøve om sår og sårbehandling + immobilitet. + spinning med Stine.

Onsdag - skole 8.10 til 14.30 - prøve om sår og sårbehandling - jobb - lese til andre prøver.

Torsdag - skole 8.10 til 12.50 - matte + andre prøver, samt prøve om immobilitet og framføring om VUK.

Fredag - skole 8.10 til 15.20 - prøve i samfunnsfag, innlevering i gym - BURSDAG TIL MAREN :D

Neste uke - høstferie! :D

 

Jeg får komme meg tilbake til lesingen, skal ikke være enkelt å være vekke en uke og komme tilbake til realiteten.

Avslutningsfest

video:005

Vi avsluttet på skolens resturant, med dette flotte koret fra en av de videregående skolene i Gøteborg

Etter VUK

Heisann dere!

Nå er jeg kommet meg hjem til Norge og Bergen, og det var virkelig deilig, selv om turen til Gøteborg har vært fantastisk. Jeg har opplevd så sykt mye bra, gøy og morsomt og jeg har lært ufattelig mye! Merker det skal bli deilig å se klassen igjen, for jeg har helt sikkert verdens herligste og beste klasse. 
På turen har jeg opplevd mye nytt og møtt en haug med flotte mennesker. Turen hadde aldri vært så bra om det ikke var for dere. Når det gjelder mine norske venner, føler jeg at jeg har fått fem nye søstre, vi har fått utrolig god kontakt. Og Ingeborg har allerede innvitert oss til Voss til henne, og jeg har sagt at jeg har plass til henne og Åshild om de skulle ønske seg en Bergens-tur. Når det gjelder mine finske, danske, tysk-danske og svenske venner,  håper vi alle å få sett hverandre igjen. Eveliina fra Finnland, ønsker sterkt at vi skal komme til henne i Finnland, og det hadde jo vært utrolig koselig å fått besøkt henne en gang også.
Som tidligere nevnt, har det å forstå hverandre vært ett lite prolem - spesielt for våre finske venner. På denne måten har jeg også fått praktisert engelsk, selv om det egentlig ikke var lov. Likevell føler jeg at en av de jeg kom i god kontakt med, sett bortifra nordmenn, var nettopp Eveliina fra Finnland.

I Gøteborg, har jeg opplevd ufattelig mye, så mye at hukommelsen ikke kan ha plass til alt og at mye går i ball. Hvilken dager hva ble gjort på, er nesten umulig å huske. Eneste jeg virkelig husker, er at jeg var minst like trøtt hver kveld når vi kom hjem etter å ha vært på farten hele dagen. Vi har vært på Liseberg, Spårvognstur, Musikal på Gøteborgs Operaen, shoppet, spist god mat, hvert på guidet tur, kino osv. En ufattelig fin tur jeg aldri kommer til å glemme. 

Nå har jeg laget ett par kollasjer, for å samle flere bilder i ett bilde som jeg tenkte å dele med dere! :)
Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Søk i bloggen:

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv