Forsiden Om meg Helse og sosialfag Utfordring Sponsing

Om meg - ett innlegg fra A til nå

En vinterlig vårdag, i 1994 - nærmere bestem 22.mars 1994 i full snøstorm, ble denne jenta født. Vekt og størrelse kan jeg ikke si jeg husker idag - så vi hopper videre til familien.

Som skikkelig attpåklatt, har jeg "endt opp med" tre eldre brødre. Eller livvakter om du vil.. Tormod, Øystein og Jørgen passer alltid på søsteren som etterhvert har begynt å syntes at hun klarer seg helt fint selv. Brødrene mine er henholdvis 10-15 og 18år eldre en meg, så jeg er ganske ung i forhold til dem.. 

Jeg har også vært vant med svigerinner så og si fra "dag1" siden jeg ikke kan huske en dag uten Agnethe som har vært i livet mitt siden jeg var knappe året. Jeg ser faktisk mer på henne som en søster, en som en svigerinne.

Med årene har jeg også fått to til svigerinner, eller svigersøstre som jeg velger å kalle dem. Ingjer og Ane, har vært i familien i noen år begge to, og jeg er veldig glad for at det er disse jentene mine brødre har funnet seg.

Som liten, velger jeg å si at jeg ikke var helt skrapet - men langt i fra skikkelig tjukk og feit og. Jeg var en helt passelig baby, med ett par valker og noen gode kinn. Pappas prinsesse har jeg vell så og si alltid vært, og jeg er fortsatt en pappajenta om man kan si det sånn. 

Ja, som du ser - pappas prinsesse. Det var så og si alltid pappa jeg skulle erte, og med årene ble det helt vanlig at mamma fikk suss som takk for maten - mens pappa måtte løpe etter meg vis han skulle ha suss. Dette var selvsagt stor stas, og den dag idag er det byttet ut med en skjelde runde lekeslossing.

 

Barnehagen var en av de lykkeligste tidene i mitt liv - i alle fall en av de beste. Jeg storkoste meg, alle var venner med alle (stort sett i alle fall), og ingen viste hva beskymringer var. Etter barnehagen var det selvsagt skole på gang, og jeg har alltid trivdes på skolen - ikke alltid trivdes i andre personer tilstedeværelse (for eksempel mennesker som har gjort meg noe), men jeg har alltid likt meg på skolen. 
Gjennom tidene har jeg forelsket meg flere ganger, men når sant skal sies - har jeg aldri vært så forelsket som jeg er nå - Seb gjør meg til verdens lykkeligste jente, i alle fall føler jeg det slikTonje Seljenes

Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

Søk i bloggen:

Hei, du har nå rotet deg inn på bloggen som handler om litt av hvert. Har du spørsmål, lurer på noe eller ønsker å sponse? Send meg en mail her: heute.kontakt@live.no

Kategorier

Arkiv